marime text:

Jaful de la Banca Transilvania: Mama unuia dintre suspecti, condamnata la inchisoare!

Mama unuia dintre cei doi tineri judecati in cazul jafului din februarie 2009 de la o sucursala a Bancii Transilvania din Cluj-Napoca si alte doua persoane au fost condamnate de Judecatoria Cluj-Napoca la doi ani de inchisoare cu executare, pentru marturie mincinoasa, sentinta nefiind definitiva.
Jaful de la Banca Transilvania: Mama unuia dintre suspecti, condamnata la inchisoare!

Purtatorul de cuvant al Judecatoriei Cluj-Napoca, Lucian Marian, a declarat, vineri, corespondentului Mediafax ca Dana Hosu (mama lui Dan Andrei Hosu) si Victor si Viorica Rostas (unchiul si matusa lui Dan Andrei Hosu) au fost condamnati la doi ani de inchisoare cu executare, pentru marturie mincinoasa.

Sentinta poate fi atacata cu apel in termen de zece zile de la comunicare.

Cei trei au fost trimisi in judecata pentru marturie mincinoasa, dupa ce, in timpul audierilor in dosarul atacului asupra Bancii Transilvania, i-au oferit alibiuri lui Dan Andrei Hosu.

In 13 februarie 2009, o filiala a Bancii Transilvania din cartierul Manastur din Cluj-Napoca a fost jefuita, iar hotii au furat echivalentul in lei a aproape 70.000 de euro. Doua persoane inarmate, care purtau cagule, au intrat in banca, l-au lovit pe paznic cu un pistol, iar pe o casiera cu pumnii si picioarele. Banii au fost furati din casierie, anchetatorii constatand ca nu s-a tras niciun foc de arma.

Presupusii autori ai jafului au fost prinsi, in 19 ianuarie, in urma unor perchezitii facute de echipaje ale IPJ Cluj si ale Directiei de Operatiuni Speciale ale Politiei. Cei doi suspecti, Bogdan Baciu si Dan Andrei Hosu, au fost retinuti, in aceeasi zi, pentru 24 de ore. in 20 ianuarie, cei doi au fost arestati preventiv pentru 29 de zile si au facut recurs, acesta fiind insa respins.

Cei doi tineri cercetati in stare de arest au fost trimisi in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Cluj, pentru talharie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu