marime text:

Jaf pe un santier din Galati! Talharii au torturat paznicul ca sa poate fura un excavator

Pusi pe fapte mari, trei hoti au spart duminica noapte sediul unei firme de constructii din judetul Galati ca sa fure un escavator. Cum paznicul le statea in cale, s-au hotarat sa-i vina de hac. L-au torturat ore in sir, l-au amenintat cu moartea si l-au legat fedeles, ca mai apoi sa-si piarda urma cu un excavator de cateva tone.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Paznicul e convins ca a ramas in viata doar pentru ca hotii si-au vazut la un moment dat doar de prada si l-au lasat pe el in pace. Era insa intr-o stare deplorabila cand a reusit sa se tarasca pana in satul din apropiere si sa anunte ce a patit.

Politistii incearca sa dea de urma talharilor mai ales folosindu-se de excavatorul pe care l-au furat. Se gandesc ca este foarte posibil ca hotii sa incerce sa-l vanda cat mai repede sau sa-l dezmembreze si sa-l vanda bucata cu bucata.

Intre timp, paznicul ii multumeste lui Dumnezeu ca mai este in viata, dupa ce a fost chinuit atatea ore. Acum se afla in spital, unde va fi tinut sub observatie toata saptamana.

Oamenii legii spun ca excavatorul valoreazaa aproximativ 5.000 de lei si este posibil sa fi fost deja facut bucati, pentru vanzare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu