marime text:

Jaf la un magazin de bijuterii! Talharul a pus mana pe comoara, dar a abandonat-o pe drum

Un tanar in varsta de 21 de ani din judetul Alba a fost retinut, joi, de politisti, el fiind suspectat ca a jefuit un magazin de bijuterii din Sebes, lovind un vanzator si reusind sa fuga cu bunuri in valoare de peste 50.000 de lei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Potrivit reprezentantilor Biroului de Presa al Politiei Judetene Alba, un tanar a intrat, miercuri, intr-un magazin de bijuterii din Sebes si, dupa ce l-a lovit pe vanzator, a furat mai multe bijuterii, in valoare de peste 50.000 de lei, si a fugit.
 
Speriat de strigatele de ajutor ale vanzatorului, hotul a abandonat pe drum bijuteriile, care au fost recuperate si restituite.
 
La cateva ore de la comiterea jafului, autorul a fost identificat de politisti, fiind vorba de un tanar in varsta de 21 de ani din Alba Iulia.
 
Tanarul a fost retinut de politisti si urmeaza ca joi sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru talharie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu