marime text:

Jaf la un magazin de bijuterii! S-au dat drept cumparatori cinstiti si au furat inele de 2.000 de euro

Jaf, in miezul zilei, la un magazin de bijuterii din centrul orasului Targoviste! Trei tineri au profitat de o clipa de neatentie a vanzatoarei si au furat din vitrina cateva inele din aur.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dar, pentru asta, a fost nevoie de o diversiune pe care suspectii au pus-o la cale. Au jucat rolul unor clienti interesati de bijuteriile expuse si i-au cerut vanzatoarei ba un inel, ba o bratara, ba un lantisor.

In timp ce femeia se straduia sa gaseasca ceva pe gustul lor, tinerii au luat o mana de inele si dusi au fost.Magazinul de bijuterii nu are camere de supraveghere, dar politstii spun ca vanzatoarea a retinut semnalmentele hotilor, asa ca au suficiente indicii ca sa-i identifice.

Nu este exclus sa fie recidivisti si asta le va usura munca politistilor. La aceasta ora, mai multe echipe au pornit in cautarea lor iar daca vor fi prinsi, hotii risca inchisoarea intre 3 si 15 ani.

Marfa furata de ei valoreaza 2.000 de euro.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu