marime text:

Jaf la o banca din Timisoara! Agentii de la firma de paza au crezut ca e alarma falsa

Spargere joi noapte, la o banca din Timisoara. Hotii au au fortat un geam de baie, din spatele cladirii si au intrat in banca fara ca cineva sa-i observe. Culmea e ca au declansat alarma, dar agentii de la firma de paza, care au ajuns acolo rapid, s-au uitat doar pe geam, ca sa asigure ca nu e nimic suspect in banca.
Jaf la o banca din Timisoara! Agentii de la firma de paza au crezut ca e alarma falsa

Nu si-au imaginat ca hotii pusesera mana deja pe 16.000 de euro.

Furtul a fost sesizat de-abia vineri dimineata, cand angajatii bancii au venti la serrviciu. Aveau birourile ravasite si din seif lipseau 16.000 de euro.

Hotii au taiat firele centralei electronice, gandindu-se ca sunt cele de la alarma si au fortat apoi seiful, unde si-au gasit prada.

Criminalistii au demarat imediat o ancheta si incearca sa afle daca momentul jafului a fost surprins de camerele de supraveghere video din interiorul bancii.

Cei de la firma care asigura paza pe timpul noptii nu pot sa intre in institutie, ei se asigura doar ca intrarile nu au fost fortate si in eventualitatea in care li se pare ceva suspect, anunta politia. N-a fost cazul insa joi noapte pentru ca agentii de paza au crezut ca a fost vorba de o alarma falsa.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu