marime text:

Jaf la o sala de jocuri, surprins de camerele de supraveghere! VEZI VIDEO!

Un jaf din cale afara de violent, petrecut la o sala de jocuri din Suceava, a fost filmat secunda cu secunda de camerele de supraveghere. In imagini apar un individ care flutura un pistol si o angajata, pe care o loveste furios, pentru ca nu ii da teancul de bancnote.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul este imbracat in blugi si un hanorac de culoare deschisa, cu fata acoperita. Se duce direct spre tanara de 25 de ani, incarca arma langa ea si o loveste de mai multe ori peste fata. Angajata da dovada insa curaj si-l prinde de mana, moment in care acesta o loveste si mai puternic. Abia atunci femeia ii da incasarile, adica mai putin de 2.000 de lei.

Dupa 1 minut si 35 de secunde de la intrarea in local, omul dispare. In momentul jafului, in incinta mai erau trei barbati, printre care si un bodyguard. Toti spun insa ca au ramas blocati de spaima la vederea armei. La o saptamana de la atac, politistii inca il cauta pe cel vinovat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu