marime text:

Jaf la o firma din Timisoara! Au batut si legat paznicul, apoi au fugit cu banii

Un bancomat aflat in incinta unei firme din zona Garii de Nord din Timisoara a fost spart in noaptea de joi spre vineri. Doi indivizi cu cagule l-au batut si l-au legat pe paznicul societatii, apoi au disparut cu doua casete cu bani.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Purtatorul de cuvant al Politiei Timis, Emil Andrei, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca politistii au fost sesizati de catre paznicul unitatii ca in noaptea de joi spre vineri doua persoane care purtau cagule au intrat in incinta unitatii, l-au agresat si l-au legat, iar apoi au spart un bancomat de unde au sustras doua casete cu bani.
 
Emil Andrei a declarat ca paznicul a fost ranit usor si a fost dus la Spitalul Municipal pentru investigatii medicale. El a precizat ca bancomatul era supravegheat de camere video, politistii intrand in posesia imaginilor pe care le analizeaza pentru a stabili conditiile producerii jafului.
 
Potrivit anchetatorilor, pana in prezent nu s-a stabilit care este suma de bani sustrasa de cei doi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu