marime text:

Jaf la o casa de schimb valutar din Techirghiol! Hotii au fugit cu seiful in care se aflau 80.000 de lei!

Lovitura de 80.000 de lei, la o casa de schimb valutar din Techirghiol. Patru indivizi mascati au fortat usa de la intrare si au reusit sa fuga cu tot cu seiful doldora de bani. Cativa martori i-au vazut indepartandu-se in graba si fetele lor acoperite le-au spus imediat ca asista la un jaf.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Echipele de criminalisti incearca sa adune dovezi care sa-i duca spre cei patru indivizi. Pana acum, nu se stie decat ca au venit cu o masina de teren fara numere de inmatriculare, in jurul orei 6.00. Erau mascati, purtau combinezoane negre si au fortat usa de la intrare, fara sa se sfiasca de alarma sonora care s-a declansat instant.

Dupa ce martorii au sunat la 112, si politistii, si angajatii unei firme de paza au ajuns acolo.

Anchetatorii sustin ca firma care detine casa de schimb a fost amendata recent, tocmai pentru ca nu avea pus la punct sistemul de securitate.

Urmeaza ore de audieri, mai ales ca patronul casei de schimb valutar a mai avut probleme si la alte puncte de lucru din judetul Constanta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu