marime text:

Jaf inscenat, cu regie proasta: "victima" a ratacit hartia cu rolurile in care i-a distribuit pe atacatori

Angajata de doar o luna de zile la un bar din Timisoara, o tanara si-a inscenat un jaf. Cu ajutorul fostului ei iubit si a altor complici, fata a regizat furtul unor obiecte din localul in care lucra.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ea a pozat in victima, in vreme ce talharii care au lovit-o in treacat s-au facut nevazuti cu un laptop, un telefon mobil si un instrument muzical. Studenta de 19 ani a facut insa o greseala de amator: si-a notat pe o hartie rolurile in care i-a distribuit pe atacatori.

Totul s-a intamplat tarziu in noapte, dupa ce si ultimul client al barului a plecat acasa. Colegul tinerei a lipsit pret de cateva minute si in acel moment, fostul ei prieten a navalit in bar insotit de alte trei persoane si au pus mana pe ce au apucat.

Politistii si-au dat repede seama ca fata minte, cand a inceput sa dea declaratii contradictorii cu privire la jaf. In plus, asupra ei s-a gasit si hartia pe care isi notase ce trebuie sa fure fiecare intrus. Politistii au ajuns apoi usor la complicii ei.

Cei patru hoti si tanara care a regizat totul, au fost retinuti pentru 24 de ore pe baza de ordonanta. Chiar in aceste momente judecatorii ii audiaza si urmeaza sa hotarasca daca emit pe numele lor mandate de arestare preventiva. Pentru furt calificat si complicitate la furt, cu totii risca inchisoarea.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu