marime text:

Jaf in casa Domnului. A amenintat o calugarita cu pistolul si i-a furat 10.000 de lei!

O calugarita din Franta a fost atacata miercuri dimineata, chiar in sediul misiunii religioase a Bisericii Franciscane, pe care o pastoreste la Oradea. Un individ a amenintat-o cu un pistol si i-a furat cei 10.000 de lei pe care femeia abia ii scosese de la banca.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Batrina calugarita este inca in stare de soc dupa atac.

Vecinii spun ca individul care a atacat-o pe batrna filase de mult zona, iar marti a intrat chiar in casa de vis-a-vis, unde functioneaza o societate de asigurari.

Zona a fost impinzita imediat de politisti si criminalisti. Au adus chiar si un caine de paza, care sa ia urma suspectului, dar misiunea i-a fost ingreunata de ploaia care a sters din urme. 

Jaful s-a petrecut putin dupa ora 9.00. Batrana tocmai ridicase de la banca cei 10.000 de lei, pe care ii primise din Franta pentru cheltuielile misiunii. E foarte posibil ca tanarul sa o fi urmarit pas cu pas si a navalit apoi peste ea in casa, amenintand-o cu un pistol. Nu se stie inca daca arma era adevarata sau de jucarie.

Pentru ca vecinii si victima l-au descris foarte bine pe individ, oamenii legii ii vor intocmi un portret robot, pe baza caruia spera sa dea cat mai repede de urma lui.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu