marime text:

Jaf in Capitala! Trei pretinsi politisti au golit de aur locuinta proprietarului unei case de amanet

"Deschide, politia!" Este strigatul pe care un om de afaceri din Bucuresti l-a auzit in zori. I s-a fluturat prin fata o autorizatie de perchezitie si pana cand a apucat sa se dezmeticeasca mai multi indivizi ii scotoceau prin casa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Proprietarul si-a dat insa seama ca nu are de-a face cu adevaratii anchetatori, mai ales ca la plecare acestia l-au inchis in casa si i-au luat telefoanele mobile, un laptop si un kilogram de aur.

Toata presupusa descindere si perchezitie s-a desfasurat conform procedurilor politiei, povesteste victima. Cei trei i-au aratat o legitimatie de politie, apoi un mandat de perchezitie in care era trecut inclusiv numele sau si au inceput sa-i perchezitioneze casa pe motiv ca a facut afaceri ilegale cu aur, dar si ca ar detine droguri.

Intrusii i-au luat pe langa aur si laptop si cheile de la o masina de lux si l-au inchis in casa.

Disperat, omul a sarit pe geam de la etajul unul ca sa-i impiedice pe cei trei sa ii fure si masina, dar si sa sune la politie. Culmea e ca atunci cand a sunat prima data la 112, ofiterul cu care a vorbit nu i-a crezut varianta. Ba mai mult i-ar fi spus ca "stiu politistii ce sa faca cu bunurile pe care le-au luat, si nu mai sunati la noi ca va amendam cu 500 de mii."

Omul de afaceri n-a renuntat insa pana cand politistii nu l-au crezut si i-au trimis acasa pe adevaratii agenti. In acest moment ancheta este in plina desfasurare, iar cei trei falsi politisti sunt cautati.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu