marime text:

Jaf cu senzatie de deja-vu la marginea Capitalei! Un tigan a fost "usurat" de 250.000 de euro

800.000 de lei au disparut odata cu patru indivizi mascati si inarmati care au atacat masina unui patron de firma de fier vechi.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Omul abia ridicase suma din banca si face practic declaratii identice cu alte doua victime ale unor atacuri similare, mereu la marginea Capitalei.

Oamenii sunt suparati pentru ca in numai cateva secunde au ramas fara aproape un sfert de milion de euro.

Pe soseaua de centura, langa Bragadiru, au aparut doua autoturisme negre din care au coborat patru indivizi mascati. Doi aveau pistoale si le-au folosit ca sa ii ameninte pe cei aflati in masina trasa pe dreapta. Au luat punga cu bani si dusi au fost.

Poltiistii refuza cel putin deocamdata sa lege acest caz de alte doua, cu toate ca intre ele sunt multe asemanari.  

Pe 28 februarie, pe drumul pricincipal din jilava, iar apoi in 25 mai, pe soseaua Giurgiului, indivizi necunoscuti au jefuit dupa un scenariu copiat parca. Tot mascati, tot inarmati, si-au ales drept victime tot patroni de firme de fier vechi. Si atunci, ca si acum, proprietarii se intorceau de la banci, de unde tocmai semnasera acte pentru retragerea unor sume importante.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu