marime text:

Jaf in 30 de secunde, la o banca din Capitala. Casiera a crezut ca e o farsa de ziua ei!

In 30 de secunde, un barbat mascat si inarmat a intrat intr-o banca din Bucuresti cu tupeu si a iesit plin de bani. Le-a amenintat pe angajate cu un pistol si a primit aproximativ 6.000 de euro.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Una dintre fete a crezut initial ca este o farsa de ziua ei, dar cand a fost fortata sa puna banii intr-un rucsac si l-a vazut pe individ iesind, a cazut cerul pe ea. 

La ora 10.00, cand banca abia se deschisese pentru public, individul a dat buzna pe usa principala. A indreptat pistolul spre cele trei functionare si le-a poruncit sa ii dea toti banii.

Rudele uneia dintre fetele amenintate au sosit rapid la banca. Desi speriata, tanara a gasit taria sa le linisteasca.

Intre timp, agentii de paza, jandarmii si criminalistii au umplut locul. Unii au inceput sa caute probe, altii au format echipe si au pornit pe urma fugarului.

Banca avea in functiune sistemele de securitate cerute de lege - buton de panica si camere de supraveghere. Nu exista insa paza permanenta asa cum, chiar in urma cu doua saptamani, politistii le-au recomandat responsabililor, in urma unui control.

Inutili s-au dovedit si agentii de paza care supravegheau din sediul lor obiectivul - au ajuns destul de repede dupa declansarea butonului de panica, dar intrusul fugise demult.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu