marime text:

Un politist si un jandarm s-au uitat ca la teatru cum o benzinarie este jefuita!

Ancheta in cazul jafului comis marti dimineata la o benzinarie din Satu Mare scoate la iveala lucruri incredibile. Un jandarm si un politist, aflati la doar cativa metri de locul incidentului, s-au facut ca nu vad cum casiera este amenintata cu cutitul de agresor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Jaful s-a produs putin dupa ora 4.00. In incinta benzinariei se aflau, la mica distanta de incaperea in care individul mascat a dat buzna cu cutitul in mana, doi oameni ai legii: un politist si un jandarm. Conform declaratiilor unor surse din randul persoanelor care au urmarit imaginile de pe camerele de supraveghere, cei doi se uita, pe rand, spre casiera atacata, insa isi retrag capul si stau linistiti pana cand agresorul dispare cu banii. Abia atunci se ridica si pornesc in urmarirea lui.

Ancheta in acest caz se desfasoara, in acest moment, pe doua planuri. Politistii incearca sa dea de urma celui care a amenintat-o cu cutitul pe casiera si a plecat cu 10.000 de lei. Si vor sa afle ce cauta patrula mixta in benzinarie si daca, intr-adevar, a intervenit abia dupa ce incidentul s-a consumat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu