marime text:

Iubitul Danei Petrescu, cu pistolul la tampla si telefonul la ureche! VEZI VIDEO!

Apar noi probe in dosarul iubitului Danei Petrescu, fosta sotie a fotbalistului Dan Petrescu. Barbatul s-a trezit la sfarsitul saptamanii trecute cu pistolul unui agent la tampla, dupa o goana prin Bucuresti.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Un trecator a filmat momentele in care politistul il imobilizeaza si ii asculta scuzele: tanarul se grabea sa se impace cu Dana, asa ca a depasit coloana la semafor si nu i-a pasat de semnalul politiei.

Patru luni de acum incolo nu va mai putea conduce, iar daca nu depune permisul mai repede la brigada rutiera, risca o luna in plus de suspendare.

Inregistrarea incepe in momentul in care Marian Mogos este imobilizat pe portbagaj de agentul de la rutiera. Chiar si asa, tanarul scoate telefonul din buzunar si incepe sa-l butoneze cu o mana. Cealalta e ocupata cu trandafirul pentru iubita sa, Dana Petrescu.

Mogos este apoi dus in masina echipajului. Continua sa le explice politistilor cat de grabit este. Politistul nu renunta la pistol pana nu se asigura ca cel cu care are de-a face nu este periculos.

Incidentul a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute. Gonind ca sa se impace cu iubita lui - fosta sotie a lui Dan Petrescu, Marian Mogos a depasit coloana oprita la semafor, iar un agent a pornit in urmarirea lui. Cum nici atunci tanarul nu a incetinit, politia l-a urmarit si l-a imobilizat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu