marime text:

Italian gasit mort in locuinta sa din Pascani. "I se trage de la petreceri si de la anturaj!"

Varianta unei crime este luata in serios in cazul unui italian, gasit inert in locuinta sa din Pascani. Menajera a dat alarma dimineata, cand a realizat ca usa de la intrare este intredeschisa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs."I se trage de la petrecerile pe care le dadea si de la anturaj", spun vecinii, nervosi ca in casa victimei erau mereu necunoscuti.

Italianul in varsta de 57 de ani era mort in bucatarie. Telefonul mobil cazuse langa el. Lista cu ultimele numere formate fusese stearsa. In vreme ce legistii ridicau trupul lui Russo Germano, politistii aflau de la vecini ca suspectii ar fi multi si greu de identificat.

Italianul se stabilise aici de 5 ani. Intalnise in Peninsula marea dragoste - o romanca si pentru ea si-a parasit familia. Idila s-a terminat urat insa. Femeia, mai tanara cu 14 ani, si-a gasit un alt iubit.

Anchetatorii au aflat ca anul trecut, italianul a fost amenintat de un barbat caruia ii imprumutase niste bani sa-si cumpere o masina. Omul intarzia sa-i dea inapoi, iar cand Russo i-a cerut ferm asta, celalalt i-ar fi spus clar ca il omoara.

Politistii au dat vestea cea neagra in Italia. Rudele vor sosi joi, sa ii ia trupul acasa.

Criminalistii au luat zeci de amprente din casa italianului si au audiat toti vecinii.

Anchetatorii recunosc: le va fi foarte greu sa identifice toate persoanele care au intrat in contact cu Rosso Germano. Invitatii se schimbau mereu. Autopsia va aduce insa alte lamuriri: cum a murit barbatul in varsta de 57 de ani.

Anchetatorii trebuie sa stea de vorba si cu fostii angajati de la firma pe care a avut-o italianul. Societatea a dat faliment acum doi ani si este posibil sa fi avut conflicte cu furnizorii la care a ramas dator.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu