marime text:

Isprava unui baiat de 16 ani: si-a pus o cagula pe fata si a violat o batrana de 78 de ani!

La 16 ani, un baiat din judetul Bacau s-a transformat in cel mai negru cosmar al unei biete batrane. Femeia de 78 de ani a fost chinuita si violata de adolescentul care i-a luat la plecare si ultimii bani - 200 de lei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Femeia este inca in stare de soc, dupa episodul groaznic prin care a trecut. Agresorul i-a spart un geam si a intrat peste ea noaptea, cu o cagula pe fata. Baiatul si-a ales cu grija victima si stia ca locuieste singura si nu are vecini in apropiere. O cunostea bine, pentru ca o ajutase la treburile din gospodarie.

Dupa ce a intrat in casa mascat, adolescentul i-a pus batranei un cutit la gat si a amenintat-o ca o omoara, daca nu face tot ce ii spune. Si-a chinuit victima o ora, timp in care a si strans-o de gat.

Femeia i s-a impotrivit cat a putut si reusit sa ii dea jos cagula de pe fata, la un moment dat. Asa l-a recunoscut pe baiat si dimineata l-a dat pe mana politistilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu