marime text:

Irinel Columbeanu l-a rugat pe premierul Emil Boc sa-l ajute sa-si ia fiica inapoi!

Razboiul din familia Columbeanu a fost miercuri subiectul unui memoriu depus la Palatul Victoria. Omul de afaceri a mers sa-l roage pe premier sa-l ajute sa o ia pe Irina inapoi de la mama. Si nu s-a oprit aici.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A lasat la Politia din Voluntari si o plangere penala impotriva Monicai, pentru abandon de familie. 

Irinel Columbeanu considera ca prin plecarea sa in America, Monica si-a abandonat fetita. Asa ca a venit la sediul Politiei Voluntari ca sa o reclame.

Irina a fost lasata printr-un act notarial matusii sale Ramona Gabor, care s-a angajat sa aiba grija de ea si sa ii apere interesele pana in data de 15 mai. De fapt, spune omul de afaceri, cea mica ar fi ramas cu bunica sa, Veronica Bulai.

Tot miercuri, in jurul pranzului, Irinel Columbeanu a fost la Guvern, unde a depus un document de 100 de pagini prin care ii cere premierului ajutor. Irinel Columbeanu a apleat la Boc pentru ca acesta este acum si ministrul muncii si al protectiei sociale.

Omul de afaceri ii reclama pe cei de la Protectia Copilului Ilfov ca nu vad realitatea, si anume ca Irina este neglijata si abandonata de Monica si ca atare ar trebui inapoiata tatalui ei. Premierul nu a dat inca un raspuns memoriului lui Irinel.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu