marime text:

Irinel a castigat-o pe Irina, Monica plateste pensie alimentara! Vezi cum s-a incheiat divortul Columbenilor

Cu scandal a inceput, cu scandal se incheie, cel putin intr-o prima etapa, divortul familiei Columbeanu. Desi Judecatoria a incredintat-o astazi pe Irina tatalui si a obligat-o pe Monica sa ii plateasca o pensie de 1.000 de lei lunar, Irinel tuna si fulgera.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Este inadmisibil, considera el, ca fosta sotie sa o poata duce pe fetita in strainatate, fara sa fie nevoita sa-i ceara acordul. Omul de afaceri se teme ca fiica sa nu s-ar mai intoarce dupa o astfel de deplasare cu mama, asa ca va contesta sentinta la Tribunal.

La fel va face si doamna Gabor. Dupa ce s-a aratat dispusa sa isi lase fetita la Izvorani, acum va cere din nou custodia, deoarece nu s-a cazut la pace in privinta conditiilor.

Judecatoria Buftea a decis irevocabil divortul, asta si pentru ca Irinel si Monica au spus ca vor de comun acord despartirea.

Pana aici toate bune si frumoase pentru Irinel, care nu vede insa cu ochi buni partea de hotarare ce ii da castig de cauza Monicai.

Pana la contestarea sentintei de marti, Monica s-a mutat in casa noua, unde va putea pregati si batalia pentru partaj. Oficial, procesul de impartire a averii este suspendat, pentru ca Monica, cea care spunea acum cateva zile ca va dona totul, nu a precizat lista de bunuri revendicate si nici valoarea lor.

Pe parcursul procesului a atras atentia instantei ca nu vrea sa plece cu mana goala de la Izvorani, afirmand ca in timpul mariajului ar fi dobandit impreuna cu sotul imobile, actiuni si parti sociale, dividende, picturi si altele.

De departe, cel mai ravnit bun ramane Bentley-ul decapotabil cu care Irinel s-a si afisat luni la divort.

Mai in gluma, mai in serios, in plin razboi, Irinel si Monica au avut luni seara o intalnire cordiala. A fost ultima cina a fostei doamne Columbeanu in vila de la Izvorani.

Cei doi se vor confrunta iarasi in justitie pe 12 iulie. De aceasta data pentru o noua incredintare temporara a custodiei Irinei.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu