marime text:

Invitatie indecenta a viceprimarului, pentru o fata de 14 ani: Vino sa-ti pun un film, sa vedem ce iese!

De o viata dubla este banuit un viceprimar din Maramures. Parintii unei fete de 14 ani s-au plans la politie ca timp de doi ani, viceprimarul le-ar fi hartuit copila cu telefoane obscene, ba chiar ar fi atins-o si in zonele intime. Au si o dovada: o inregistrare pe care ar fi facut-o fata, in timp ce i se propuneau lucuri indecente.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Toata suflarea comunei a ramas cu gura cascata cand a auzit ce acuzatii i se aduc viceprimarului, care mai este si curator la biserica pe deasupra. Omul, insurat si cu doi copii acasa, s-a abtinut de la prea multe comentarii.

Fata de 14 ani este consiliata acum de un psiholog, care o va ajuta sa depaseasca trauma.

Toata lumea vorbeste acum in comuna Grosi despre obiceiul viceprimarului de a ramane la serviciu peste program. Nu din exces de zel, ci pentru a viziona filme pentru adulti si a se intretine cu minore, cred acum oamenii. Si asta pentru ca  acest caz, care a ajuns acum in atentia politistilor, nu este singular. O alta fata din sat - tot de 14 ani, povestesc localnicii, ar fi patit la fel, numai ca ei si parintilor sai,  viceprimarul le-ar fi cumparat tacerea cu 2.000 de lei.

Daca ancheta va stabili ca barbatul este vinovat de toate aceste acuzatii, nu numai ca isi va pierde slujba, dar risca si un dosar penal pentru coruptie de minori.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu