marime text:

L-au resuscitat zeci de minute, dar n-au putut salva un copil de 8 ani!

Un copil de 8 ani din judetul Dambovita a pasit pe linia fragila dintre viata si moarte. Medicii au incearcat zeci de minute sa-l resusciteze, dupa ce l-au scos inghetat dintr-un helesteu.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.UPDATE: Copilul n-a putut fi tinut in viata si a murit pe ptaul de spital.

Medicii de spitalul judetean din Targoviste au preluat deja copilul adus de ambulanta si lupta incontinuu sa ii redea viata baiatului de opt ani, gasit in helesteu.

Nu se stie exact cum a ajuns copilul in helesteu, dar rudele povestesc ca la un moment dat, tatal lui i-a sesizat lipsa si a inceput sa-l caute, din ce in ce mai speriat. La un moment dat a ajuns la intinderea de apa si socat, a vazut pantofii baiatului la suprafata.

Si-a dat seama ca s-a intamplat ceva ingrozitor si a sarit imediat in helesteu. Acolo si-a gasit baiatul, fara suflare. mai multe rude i-au sarit in ajutor si au chemat innebunite ambulanta; cele doua echipaje sosite acolo  au resuscitat copilul zeci de minute si l-au dus intr-o goana nebuna la spital.

Si aici se fac eforturi intense ca baiatul sa supravietuiasca, dar sansele sunt reduse.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu