marime text:

Falau si Mararu se rafuiau de ani de zile! Vezi ce au avut de impartit cei doi interlopi

Razboiul de la Piatra Neamt a inceput acum patru ani, cand principalul suspect pentru crima de duminica, Cristian Chilat, zis Falau, a incendiat una dintre limuzinele lui Gheorghe Mararu.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Camera de supraveghere instalata in balconul acestuia a filmat atunci cum doi indivizi se apropie de masina. Unul o stropeste cu benzina. Complicele se apropie cu un cocktail Molotov, pe care il arunca pe capota. Automobilul, de peste 100.000 de dolari, a luat foc instantaneu si a fost complet distrus.

La doar cateva zile dupa acest avertisment lupta dintre mafioti a facut si victime.

Dumitru Mironescu, vicecampion european la karate si liderul unui clan local a fost impuscat in cap si picior. A fost pedepsit din ordinul lui Mararu, au speculat anchetatorii, pentru ca si-ar fi pus locotentul, pe Chilat, sa se joace cu focul.

Desi ciuruit, sportivul a avut mare noroc sa scape cu viata.

Ca o coincidenta, dupa Gheorghe, a venit si randul fratelui sau, Bogdan Mararu, sa ramana pieton. Masina lui de cel putin 30.000 de euro, se aprinde subit. Acesta nu pare deloc speriat. Chiar isi sfideaza dusmanii.

Procurorii se tem ca toate aceste tatonari incheiate cu asasinatul din cafenea vor complica si mai rau lucrurile.

Stiu prea bine ca din 2006 s-a deschis Cutia Pandorei odata cu seria de masini incendiate. Cel mai probabil, clanul Mararu a cerut ca Mironescu sa fie lichidat. Acesta nu i-a iertat insa niciodata pe frati iar acum s-ar fi razbunat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu