marime text:

UPDATE: Dupa bataia primita, interlopul Puiu Mironescu are craniul infundat!

Reglare de conturi in Bacau. Puiu Mironescu, binecunoscutul interlop din Piatra Neamt, banuit ca in urma cu trei luni, ar fi comandat asasinarea lui Gheorghe Mararu, a fost de aceasta data victima.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul a fost batut de mai multi indivizi, dupa ce mai intai acestia i-au lovit masina. Acum este internat in spital, cu mai multe fracturi.

Incidentul a avut loc luni seara, putin dupa ora 19.00. La iesirea din orasul Bacau spre Piatra Neamt, masina in care se aflau Puiu Mironescu si iubita lui a fost lovita frontal de un alt autoturism.

Patru barbati inarmati cu bate au iesit din cea de-a doua masina si s-au naspustit asupra interlopului. Acesta a incercat sa fuga, dar agresorii l-au urmarit si au continuat sa-l loveasca. In cele din urma, Mironescu a ajuns la spital. La fel si iubita lui si unul dintre atacatori.

Mironescu este cel banuit ca ar fi comandat asasinarea lui Gheorghita Mararu intr-o cafenea din centrul orasului Piatra Neamt, in urma cu trei luni.

Puiu Mironescu a fost internat luni seara la Terapie Intensiva in Bacau si o ambulanta l-a transferat spre Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, pentru investigatii amanuntite. Se pare ca luni se intorcea chiar de la Bucuresti, de la audierile in dosarul mortii lui Gheorghe Mararu.

In urma bataii primite, el are craniul infundat si o mina si un picior rupte. Si prietena lui a ramas internata, cu o fractura la un picior.

Intre timp, politistii l-au dus in arest pe soferul masinii din care au coborit atacatorii. Acesta a fost singurul care nu a apucat luni seara sa fuga de la locul incidentului. Barbatul pretinde ca nu stie ce s-a intimplat si nici cine este Mironescu. Anchetatorii incearca sa dea acum de urma celor care il insoteau si fac filtre in trafic, in judetele Neamt si Bacau.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu