marime text:

UPDATE: Unul dintre atacatorii de la Borsa e fiu de consilier judetean!

Atac deosebit de violent aseara la Borsa, in judetul Maramures. 7 muncitori care lucrau la un gater au fost atacati cu pusti si topoare! Trei dintre ei au ajuns la spital, cu oasele rupte, dupa ce agresorii au dat buzna peste ei. Ca sa ii sperie, unul dintre atacatori, un tinar de 19 ani - fiul unui consilier judetean, a si tras cu arma.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Se pare ca la mijloc ar fi vorba de o rafuiala a unor clanuri rivale care isi disputa exploatarea padurilor din zona localitatii Borsa. In aceasta dimineata, unul dintre principalii suspecti, un tinar de 19 ani, s-a predat la politie, la insistentele familiei sale.

El este fiul unui consilier judetean, despre care se spune ca ar face parte din vestitul clan Cofa. Pe de alta parte, patronul gaterului unde lucrau muncitorii raniti face parte din clanul Butanu, iar oamenii din zona spun ca exista o rivalitate de ani de zile intre cele doua grupari. Totusi, el nu a recunoscut in fata oamenilor legii ca ar avea ceva de impartit cu atacatorii.

Dupa citeva ore de audieri, tinarul de 19 ani a fost retinut pentru 24 de ore si mutat din Borsa la Baia Mare, in arestul Inspectoratului Judetean de Politie. Maine va fi prezentat in fata judecatorilor, cu propunere de arestare preventiva.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu