marime text:

Interlopi din Clanul Belgienilor retinuti de politie! VEZI ce au mai facut de data asta

Interlopii din Clanul Belgienilor au revenit in atentia autoritatilor. Extrem de violenti, acestia talhareau in special femeile care stateau in masina, la semafor. Desi ii filau de doua luni, politistii i-au prins abia dupa ce au tras cateva focuri de arma.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Urmarirea a inceput din parcarea unui hipermarket din Sectorul 3, acolo unde hotii i-au smuls geanta unei femei in care avea 5.000 de lei.

Dupa ce au facut talharia, au demarat in tromba, au iesit pe soseaua de centura si s-au indreptat spre cartierul Pantelimon, atunci cand si-au dat seama ca politia e in spatele lor. Cursa s-a terminat intre Soseaua Cernica si pasarela din cartierul Pantelimon, acolo unde masina in care erau talharii a lovit in incercarea de a scapa de politisti alte patru autoturisme.

Gruparea este una violenta, spun anchetatorii, care profita de neatentia femeilor care isi lasa geanta nesupravegheata.

Spre exemplu, spun politistii, atunci cand sunteti in parcarea supermarketului si bagati cumparaturile in portbagaj, sau cand conduceti, nu va lasati geanta pe scaunul din dreapta ci aveti grija sa fie intr-un loc sigur de unde hotii nu o pot lua cu usurinta. .

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu