marime text:

Inspectori atacati cu acid sulfuric, in timp ce incercau sa inchida un service auto!

Doi inspectori de la Finante au fost atacati cu acid sulfuric. S-a intamplat in Dambovita, in timp ce angajatii statului incercau sa inchida un service auto. Cand le-a aflat intentiile, tatal proprietarului a innebunit. I-a sechestrat pe oameni, si i-a stropit cu acid de baterie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cu o datorie de aproape 500.000 lei catre stat, patronul magazinului de piese auto s-a trezit cu angajatii administratiei financiare la usa.Pentru ca acestia s-au aratat neiertatori, in discutii s-a bagat si tatal patronului. Fara pic de tact, individul a facut un circ imens.

Practic, barbatul a  pus mana pe o sticla in care se afla acid de baterie si a inceput sa arunce inspre cei din echipa de control.

Executorii au reusit sa fuga. Doi dintre ei s-au dus direct la spital, cu arsuri la cap si in zona gatului. In tot acest timp, patronul service-ului si tatal lui au disparut. Cel din urma poate fi acuzat de ultraj.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu