marime text:

Inima de mama. Isi obliga fata de 15 ani sa se prostitueze!

O adevarata afacere a dezvoltat o femeie din judetul Sibiu pe spinarea fiicei sale de 15 ani si a unei alte minore, pe care a luat-o in plasament. Le obliga pe adolescente sa se prostitueze si timp de sapte luni a facut bani frumosi de pe urma lor. Acum politistii din Alba au deschis un dosar impotriva ei, dupa ce au aflat toata povestea.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cele doua minore au fost obligate sa se prostitueze timp de sapte luni, pentru ca mama sa beneficieze de sume frumoase de bani.

Totul a iesit la iveala dupa ce politistii din Alba au primit aceste informatii de la un barbat pe care il arestasera intr-un alt caz. Au descins in casa femeii din Copsa Mica, iar ea a recunoscut totul in cele din urma totul.

Femeia a fost retinuta pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentata cu propunere de arestare in fata instantei, sub acuzatia de  proxenetism.

Intre timp si Directia pentru Protectia Copilului din Sibiu s-a sesizat in acest caz. Cele doua minore vor fi internate cel mai probabil intr un centru de plasament.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu