marime text:

INFIORATOR! Fetita operata pentru a fi salvata, dupa ce a fost violata brutal de un monstru

Un atac care nu poate fi pus pe seama unui om in toate mintile s-a petrecut la Ploiesti. O fetita de 10 ani a fost violata de un necunoscut care a urmarit-o cand se intorcea de la scoala si a navalit peste ea, in casa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A fost de o agresivitate iesita din comun, iar copila a avut nevoie de o operatie de urgenta. Din pacate, bruta care a fost in stare de o asemenea grozavie este inca in libertate.

Era putin trecut de ora 12 cand copila a iesit de la scoala si s-a intdreptat, ca de obicei, spre casa. Locuieste la doar cateva minute distanta. N-a bagat de seama ca in scara blocului pandea un barbat.

Ajunsa in fata usii apartamantului copila abia a apucat sa rasuceasca cheia in usa. Necunoscutul a tabarat peste ea, i-a pus mana la gura si, minute in sir, a supus-o la chinuri greu de imaginat.

Agresorul si-a abandonat apoi victima si s-a facut nevazut. Cu ultimele puteri, fetita si-a sunat parintii care s-au ingrozit in ce stare au gasit-o.

Este un caz pe cat de revoltator, pe atat de greu pentru oamenii legii. Inca socata de cele intamplate, copila nu le-a putut da anchetatorilor niciun indiciu care sa-i conduca la faptas. Nu poate fi decat un psihopat, spun specialistii si grav este ca n-a fost inca prins.

Nu este exclus ca agresorul sa-si fi urmarit victima mai multe zile la rand. Doar asa putea sti ca nu o astepta nimeni acasa pe fetita de clasa a 3-a.

Fapta babratului a socat intreg orasul. A actionat in plina zi, intr-o scara de bloc, unde fiecare miscare e auzita sau vazuta de cineva. Asta dovedeste fie ca nu ii pasa daca va fi prins, fie ca nu judeca limpede.

Chiar daca de la victima nu au aflat nimic, politistii nu renunta sa-l caute pe individ.

Operata de urgenta, fetita va avea nevoie de un timp indelungat de refacere. Dupa ce va depasi trauma fizica, pshihologii o vor ajuta sa inchida si rana emotionala.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu