marime text:

INCREDIBIL! Si-a omorat copilul nou nascut pentru ca nu era baiat

Oroare intr-o localitatea de langa Cernavoda. O femeie de 29 de ani si-a inecat fetita nou nascuta, de tema ca sotul ei si-ar fi dorit un baiat. La cateva zile dupa ce s-a descotorosit de copila, aruncand-o in latrina din curtea casei, asa zisa mama a ajuns pe mana politiei. Vecinii stiau ca fusese insarcinata si au dat alarma cand n-au vazut bebelusul nicaieri.
INCREDIBIL! Si-a omorat copilul nou nascut pentru ca nu era baiat

Femeia a nascut singura, se pare, in livada din spatele casei. Si-a omorat apoi fetita si a incercat sa ascunda urmele.

Nu a reusit, pentru ca oamenii din sat si-au dat seama ca s-a petrecut ceva ingrozitor, dupa ce au vazut ca femeia nu mai este insarcinata dintr-o data, iar copilul nu era nicaieri. 

Luata la intrebari de politisti, le-a spus initial acestora ca a avortat. A recunoscut in final ca si-a omorat copilul. Motivul invocat: s-ar fi temut ca sotul ei, care lucreaza pe un santier din Azuga, se va supara ca a nascut o fetita si nu un baiat.

Femeia va fi cercetata acum pentru pruncucidere. Vor avea mari probleme si socrii ei, care sustin ca habar n-aveau ca femeia a nascut, desi aceasta locuieste in casa lor.

Ea mai are acasa alti patru copii, cu varste cuprinse intre 2 si 11 ani.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuOana Alexandra (2011-05-04 10:50:01)
ce neorocita..nus cum poti fi in stare sa iti omori propriul copil:O:O....oameni care nau inima.."cik de frica sotului"..cum poti spune asa..pai in locu ei daca nui convenea..imi bagam pl in el de sot..auzi frate .. nu conteaza cee este fata baiat e COPILU TAU doamneeeeeeeeee..ar tremui omorati in chinuri
raspunde »