marime text:

INCREDIBIL - BAIETEL de 6 ani, VIOLAT de o FETITA de 12 ani, la Constanta

Un caz incredibil care ne aminteste din nou ca trebuie sa stam mereu cu ochii pe copii a socat o comunitate de langa Constanta! O fetita de 12 ani si un baiat de 6 ani au fost surprinsi in ipostaze intime de bunica celui mic. 
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dupa ce si-a revenit din soc, femeia si-a luat nepotelul de mana si nu s-a oprit pana la politie unde a povestit totul.

Mama fetei povesteste ca o stia la joaca, pe strada si nu intelege cum s-a putut ajunge aici. E evident ca nu are o buna comunicare cu fata din moment ce copila a recunoscut toata grozavia in fata asistentilor sociali, dar ei nu i-a spus nimic.

Asistentii sociali spun ca cei mici ar fi trebuit supravegheati cu mai multa atentie. Vorbim insa de parinti care abia traiesc de pe o zi pe alta si pentru care educatia copiilor reprezinta o adevarata provocare.

De exemplu, fetita desi are 12 ani este abia in clasa a treia pentru ca a ramas de doua ori repetenta.

Cazul a intrat in atentia politistilor, dar si a inspectorilor de asistenta sociala, care recunosc ca nu s-au mai confruntat cu o astfel de situatie. Cazul a fost preluat si de psihologii de la Directia de Protectie a Copilului .

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu