marime text:

Razboi intern in clanul Sportivilor - sange si scandal joi seara in Capitala!

Rafuiala sangeroasa intre gruparile din clanul Sportivilor, in Capitala! Lupta interlopa s-a lasat cu doi agenti de securitate impuscati si alti doi barbati cu plagi taiate. Iuresul, care ar fi inceput ieri dupa-amiaza, s-a terminat abia in zori. Politistii se tem insa ca taberele vor mai incerca si alte reglari de conturi, pe strazile Capitalei.
Razboi intern in clanul Sportivilor - sange si scandal joi seara in Capitala!

A fost o noapte agitata in cartierul Berceni, din Capitala. Scandalul ar fi inceput la restaurantul lui Nicolae Marin, zis Nicu Grasu, unul dintre fondatorii clanului Sportivilor. Aflat la o masa cu alti sefi ai gruparii, la un moment dat ar fi inceput sa se certe. Nicu Grasu ar fi fost injunghiat in omoplat, si ar fi ripostat cu un pumn. Angajatii restaurantului, unul exclusivist, spun martorii, neaga vehement.

Intre timp, Nicu Grasu ar fi ajuns la spital, pentru ingrijiri. Cateva ore mai tarziu, partea adversa s-ar fi intors, sa razbune pumnul primit. Doar ca, din greseala, indivizii au intrat in restaurantul alaturat. Au cerut raspicat sa vorbeasca cu Nicu, insa barmanul a apasat butonul de panica, iar doua echipaje de la firma de securitate au ajuns imediat.

Antoniu Ungureanu, purtator de cuvant BGS:
In momentul in care cele doua persoane recalcitrante au fost invitate sa iasa afara au fost foarte agresivi, doi dintre ei au fost impuscati unul in zona gatului, celalalt in zona pieptului. Cand au vazut ca sosesc celelalte echipaje de interventie s-au retras, erau inarmati cu sabii, dar nu le-au folosit, n-au mai apucat"

Christian Ciocan, purtator de cuvant DGPBM
"O alta persoana din exteriorul localului cu un pistol a tras doua bile de cauciuc inspre cei doi paznici. Facem verificari pt a stabili starea de fapt si pt ca pers care au participat la acest eveniment sa fie audiate"

Se apropia de ziua cand scandalul a reizbucnit. Razboiul s-ar fi purtat tot la restaurantul lui Nicu Grasu, pe care adversarii incercau sa il gaseasca. Se pare ca nu au fost primiti inauntru, asa ca au dat cu picioarele in usa de termopan, iar unul dintre ei s-ar fi taiat foarte adanc la picior.

Pana acum, agentii de securitate sunt singurii care au depus plangere la politie. Anchetatorii urmeaza sa audieze toate persoanele implicate, pentru a stabili exact ce s-a intamplat. In plus, politistii sunt in alerta si incearca sa inabuse din fasa un alt scandal care ar putea izbucni oricand intre tabere. Unul dintre principalele motive ar putea fi pierdera puterii de catre vechii lideri si destramarea gruparii in altele, mai mici.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu