marime text:

In Romania nu se mai fura cu kilogramul, ci cu tona! 10 km de gard ornamental furat de pe malul Dambovitei

Din Bucuresti au disparut zece kilometri din gardul ornamental al raului Dambovita. Povestea se repeta si la CFR. La periferia Capitalei a disparut cablul din linia de contact pentru locomotive, cu tot cu sistemele de prindere.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Hotii dau lovituri fara teama de cand au aflat ca n-are cine sa-i prinda. Ministerul de Interne va concedia 10.000 de angajati.

Asa arata gardul ornamental din fonta si otel de pe malul Dambovitei, in centrul orasului. Pe masura ce avansezi spre periferie, privelistea devine salbatica. Dispar panourile metalice, apoi stalpii de sustinere. Cinci kilometri pe o parte si inca cinci pe partea opusa a Splaiului Independentei. In total 10 kilometri de gard, adica sute de tone de otel si fonta furati sistematic.

Cat timp politistii pastreaza situatia sub control, ne mutam la calea ferata. La periferia Bucurestiului, locomotiva electrica nu mai are ce cauta.

In primele cinci luni s-a furat deja cat pentru un an intreg. Paguba de la calea ferata se apropie de 20 de milioane de euro. Furturile masive de fier si cupru nu sunt intamplatoare. Ambele s-au scumpit pe piata internationala, iar centrele de colectare fac profit fara sa mai intrebe de unde vine marfa.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu