marime text:

In Romania, hotii fura direct din portbagajul unei masini aflate in mers! VEZI VIDEO

Scene uluitoare surprinse de o camera de supraveghere amplasata in cartierul Colentina, din Capitala. Un sofer s-a trezit cu portbagajul golit, dupa un simplu viraj la dreapta. Dupa un filaj rapid, un hot a decis ca merita sa riste sa dea lovitura.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A deschis usa de la portbagaj si chiar daca autoturismul se punea in miscare, a reusit sa ia un sac. Din acel moment, lucrurile au inceput sa mearga cum nu se poate mai prost pentru individ: in sacul respectiv se aflau doar prosoape, o pereche de pijamale si, piesa de rezistenta, o cutie cu adidasi.

Hotul a pus prada intr-un taxi, condus de o femeie, insa n-a apucat sa mai faca nimic, pentru ca in scena au intrat oamenii legii, care i-au retinut pe amandoi.

Autorul furtului are 26 de ani, este din judetul Ialomita si cum nu e la prima infractiune, risca sa ajunga la inchisoare, pentru furt calificat. Taximetrista este cercetata in stare de libertate, pentru complicitate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu