marime text:

In loc sa plece in vacanta de 5 stele pe care au platit-o, au ajuns la politie! Vezi cum sa nu iei si tu teapa!

Suntem in plin sezon al vacantelor si automat, al pacalelilor, cu oferte care va pot fura ochii si banii. Luati aminte la cazul zecilor de bucuresteni, care au platit o vacanta de 5 stele unui escroc. S-au trezit in ziua plecarii, la aeroport, ca totul fusese o inselatorie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Furiosi si dezamagiti, au anuntat politia, care l-a retinut pe falsul agent de calatorie.

Pentru un peisaj si servicii de 5 stele se pregatisera mai multi bucuresteni. Au crezut ca au cumparat vacanta cu 1.500 de euro, familie cu trei membri, si 1.800, familie de patru persoane, de la reprezentantul unei agentii serioase, recomandata de un amic. De fapt, individul era un escroc, iar firma lui de turism - fantoma.

Un alt grup ar fi trebuit sa plece in iulie. Unii achitasera avansul, altii platisera integral sejurul. Oamenii nu cred ca vor mai vedea vreun ban.

Pacalitii recunosc ca au gresit: nu au verificat in niciun fel firma de la care si-au cumparat biletele. Au fost vrajiti de anunturile de pe internet.

Ca sa nu plangeti ca ei, autoritatile va recomanda ca atunci cand vreti sa cumparati vacanta de la o firma de turism mai putin cunoscuta, sa verificati in primul rand daca este membra a Autoritatii Nationale a Agentiilor de Turism. Apoi, printr-o simpla cautare pe internet, sa vedeti daca exista plangeri din partea altor clienti.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu