marime text:

Imagini de pe camera de supraveghere: bodyguard snopit in bataie de client!

Atac sangeros intr-un cazinou din Satu Mare, inregistrat secunda cu secunda de camerele de supraveghere. Bodyguardul locului a fost incoltit si snopit de doi barbati, dupa ce, jura el, i-a facut observatie unuia dintre ei ca vorbeste prea tare si deranjeaza restul clientilor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei doi suspecti cercetati in libertate sustin ca victima a dat prima.

Angajatul salii de jocuri a povestit ca individul, care isi incerca norocul la ruleta, facea galagie si l-a rugat sa se potoleasca. Acesta ar fi ripostat si bodyguardul l-a luat de guler si ca sa-l dea afara. Clientul furios a pus mana pe telefon si l-a chemat pe varul sau in ajutor.

Martorii n-au indraznit sa intervina. Abia intr-un tarziu, cineva a format 112.

Omul de paza, in varsta de 30 de ani, a ajuns la spital.  

Administratorul cazinoului spune ca scandalul a fost, de fapt, premeditat de cei doi care sunt angajati la o alta firma de paza din oras. Agresorii ar fi vrut sa incheie un contract cu cazinoul, dar pentru ca au fost refuzati, l-au batut pe colegul de la firma rivala. De altfel, individul care l-a lovit pe bodyguard are depuse pe numele lui trei plangeri pentru agresiune intr-o singura luna.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu