marime text:

Ia bani de la stat ca sa-si ingrijeasca mama, insa o abandoneaza periodic in spital!

Un barbat de 51 de ani, din Galati, este banuit ca isi chinuie mama pentru ca nu vrea sa renunte la ajutor lunar de la stat, primit, culmea, tocmai pentru ingrijirea batranei. Medicii i-au explicat de nenumarate ori ca femeia ar trebui internata intr-un spital de psihiatrie, dar el refuza sa faca asta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Batrana este in grija fiului ei de 51 de ani, care a si semnat in fata autoritatilor ca devine asistent social, in schimbul a 500 de lei lunar. Numai ca dupa ce s-a vazut cu sacii in caruta, barbatul a uitat de indatoririle pe care le avea si periodic isi abandoneaza mama pe holurile spitalului, ca sa-si bata medicii capul cu ea. Ei au constantat insa ca mai e si acoperita de vinatai. Nu pot spune deocamdata daca a lovit-o fiul sau s-a lovit singura, cert este ca nu e ingrijita cum trebuie.

Medicii se uita cu durere la batrana, dar nu au ce sa ii faca. Nu le este pacienta pentru prima data. Au internat-o si anul trecut si acum doi ani, sperand ca autoritatile vor gasi in final o solutie pentru ea.

Vecinii femeii se tem sa vorbeasca despre fiul batranei.

Cazul batranei a intrat intr-un final si in atentia angajatilor primariei. Dar de luni seara de cand a lasat-o pe femeie in spital, fiul ei nu mai e de gasit, ca sa raspunda in fata acuzatiilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu