marime text:

Arestati pentru c-au adus UN MILION $ in tara - ilegal, de pe cardurile altora!

Daca o lume intreaga cauta solutii pentru clonarea umana, romanii au devenit experti in clonarea de carduri. UN MILION DE DOLARI este prejudiciul produs de un grup de infractori prin fraude informatice.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Procurorii DIICOT au sunat luni dimineata desteptarea simultan in 36 de case intr-o actiune ce-a avut ca scop "spargerea" unui grup infractional specializat in fraude informatice.

Practic, grupul opera din Romania, dar atacand conturile bancare ale austriecilor, nemtilor si cehilor. Metoda folosita era cea de phishing - initiau site-uri fantoma, clone ale unor site-uri bancare, pe care le foloseau pentru a strange coduri PIN, adrese de domiciliu, numere de telefon. Informatiile stranse erau apoi transformate in carduri clonate. Victimele erau aduse pe site printr-un e-mail prin care li se cerea sa-si confirme datele personale pentru evidenta bancii.

Peste 350 de politisti si jandarmi au participat la actiune, ridicand zeci de calculatoare si dispozitive de stocare a datelor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu