marime text:

I-a stat inima-n loc - un adolescent a gasit in rau cadavrul unui barbat

Un adolescent a vazut in apa capul barbatului si a sunat imediat la 112. Locul s-a umplut de oamenii legii care trebuie sa afle acum ce s-a intamplat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Deocamdata ei stiu doar ca trupul este al unui barbat de aproximativ 60 de ani, care nu avea niciun fel de act in buzunare.
 
Acesta a fost descoperit in raul Cibin, in apropierea unui pod din municipiul Sibiu, la doar cateva ore de la producerea decesului.
 
Criminalistii au gasit in buzunarele barbatului cateva numere de telefon la care urmeaza sa sune in incercarea de a-i stabili identitatea. La prima vedere nu exista semne de violenta nici pe fata si nici pe trupul barbatului, dar, doar medicii legisti vor stabili exact cum a murit.
 
Pana atunci, politistii nu exclud nicio posibilitate. Barbatul se poate sa fi cazut, accidental sau nu, de pe unul din malurile apei de la o inaltime de peste cinci metri sau se poate sa fi fost victima unei infractiuni.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu