marime text:

I-a perforat un plaman vecinului cu care se cearta de ani buni din cauza unui gard!

Ultima cearta dintre doi barbati din Dambovita era sa-l trimita in groapa pe unul dintre ei. Celalalt l-a lovit atat de tare cu cutitul incat aproape i-a perforat un plaman.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Totusi, omul a avut noroc ca a ajuns la timp la Spitalul Judetean din Targoviste, desi medicii l-au preluat in stare critica.

Cei doi se cunosc de o viata, pentru ca sunt vecini, dar mai mereu se cearta din cauza gardului care le desparte curtile. Ca sa discute pe indelete, unul dintre el l-a invitat pe celalat la un paharel, dar s-au imbatat se pare destul de repede si tot atat de repede s-a ajuns la cearta apriga.

Un cuvant in plus a declansat furia unuia dintre ei, care a scos cutitul si l-a lovit pe celalat. Gasit de rude, omul a ajuns la timp sa primeasca ingrijiri medicale. Chiar daca asta inseamna multe zile de stat prin spitale, victima nu vrea sa depuna plangere impotriva suspectului. Totusi, acesta din urma e cercetat de politie pentru vatamare corporala grava. 

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu