marime text:

I-a crapat capul varului sau, pentru ca banuia ca sotia il insala cu el!

Gelozia i-a luat mintile unui barbat de 40 de ani, din judetul Iasi. Si-a nenorocit in bataie varul, pentru ca i se paruse ca omul i-a facut ochi dulci sotiei sale.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Martorii scenelor de groaza povestesc ca agresorul s-a napustit asupra rivalului sau cu o bata si nu i-a dat niciun ragaz sa se apere. L-ar fi omorat, daca tatal victimei n-ar fi venit intr-un suflet sa-l salveze.

Cu capul crapat si cu fracturi la maini si la picioare, victima a ajuns la spital in stare critica. Medicii au constatat ca avea si ruptura de splina si l-au trimis pe barbat direct in sala de operatii.

Cele doua familii locuiesc practic in aceeasi curte, iar sotia victimei e plecata de ani de zile in Italia. De aici au pornit se pare si suspiciunile varului, iar scandalul s-a iscat acum de Paste, cand au petrecut impreuna.

Martorii povestesc ca agresorul avea bata pregatita in casa si si-a atacat rivalul din spate. L-a pus la pamant cu o singura lovitura si a dat apoi unde a nimerit. Martor la scenele cumplite, un localnic l-a alertat pe tatal victimei si daca acesta nu intevenea la timp, fiul lui era mort acum.

Barbatul este acum la Terapie Intensiva si urmeaza sa fie operat. Medicii spun ca va trece multa vreme pana cand vor reusi sa-l puna pe picioare, asa ca sotia lui va fi nevoita sa se intoarca din Italia, ca sa-si ingrijeasca copiii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu