marime text:

Hotii le-au calcat biserica! Enoriasii sunt suparati la culme pentru ca Politia nu are suspecti

Suparare mare intr-un cartier din Baia Mare, dupa ce s-a raspandit vestea ca noua biserica, aflata inca in constructie, a fost calcata de hoti. Nelegiuitii au furat din lacasul de cult mai multi baloti de cupru, in valoare de peste 30.000 de lei, care urmau sa fie folositi la placarea cupolei. Supararea oamenilor este cu atat mai mare cu cat, deocamdata, politia nu are niciun suspect in vizor.
Hotii le-au calcat biserica! Enoriasii sunt suparati la culme pentru ca Politia nu are suspecti

Furtul a fost descoperit de sotia preotului care a venit dimineata sa deschida usa lacasului de cult pentru echipele de
muncitori care lucreaza la constructie. A inmarmurit cand a vazut ca lipsesc toti balotii de cupru.

Hotii au actionat la adapostul intunericului si au avut noroc cu carul. Au reusit sa gaseasca un geam intredeschis la subsolul bisericii, pe care l-au demontat cu rabdare si pe acolo s-au strecurat inauntru. Cu siguranta, au actionat mai multi indivizi, care au venit si cu o masina de mare tonaj, daca ne gandim ca au furat 16 baloti de cupru, fiecare greu de aproape 45 de kilograme.

Politistii spun ca ii vor gasi repede pe faptasi, chiar daca nu au inca un suspect, pentru ca acestia au lasat suficiente urme. Dealtfel, un localnic isi aminteste ca a vazut cu cateva zile in urma mai multi indivizi suspecti care dadeau tarcoale bisericii si le-a dat politistilor detalii despre ei.

Cei 4.000 de enoriasi care frecventeaza aceasta biserica se roaga ca hotii sa fie prinsi cat mai curand. Oamenii mai spera sa se recupereze paguba si se sa continue constructia pentru ca acum se aduna la rugaciune in subsolul lacasului.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu