marime text:

Hotii de buzunare sunt CHIAR ATAT DE BUNI! Vezi VIDEO si spune daca ai observat furtul!

Sutii care opereaza in mijloacele de transport din Capitala au ajuns sa-si perfectioneze atat de mult aptitudinile, incat ai putea sa-i vezi in actiune si sa nu-ti dai seama ce se intampla. Cea mai buna dovada sunt imaginile filmate recent, de camera de supraveghere instalata intr-un autobuz.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Actorii scenei care a lasat-o pe o eleva fara portofelul tinut in ghiozdan sunt doi barbati - unul dintre ei pare un pensionar respectabil, iar celalalt ai zice ca e inofensiv, din moment ce cu o mana se tine de bara, iar in alta are o plasa. Insa in momentul in care vad oportunitatea, actioneaza: tanarul dechide ghiozdanul fetei, iar in momentul in care pune mana pe prada, varstnicul intervine, pentru ca victima sa nu-si dea seama ce se intampla.

Adolescenta coboara, fara sa stie ca nu mai are portofelul, care intre timp a ajuns la batran, pentru nu fi gasit asupra hotului care a dat lovitura.

Din fericire, furtul a fost observat de politisti, care i-au identificat pe cei doi hoti pe baza imaginilor si i-au retinut.

Mai jos puteti urmari aceleasi imagini, dar cu elemente ajutatoare:

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu