marime text:

Hoti prinsi imediat dupa o spargere, pentru ca au circulat cu 71 km/h! Au ascuns banii in chiloti!

Un ghinion teribil au avut trei hoti din judetul Sibiu, care tocmai pradasera un magazin de telefonie mobila si au fost opriti in trafic pentru viteza. Politistii habar nu aveau ca au in fata suspectii cautati deja de colegii lor, dar in timp ce ii scriau soferului amenda, au primit prin statie semnalmentele hotilor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.I-au dus direct la sectie, unde au descoperit ca una dintre suspecte a ascuns banii furati in chiloti.

Jaful s-a petrecut la un magazin din localitatea Avrig. Cele doua femei in varsta de 26 de ani, care au furat cei 1.200 de lei, erau asteptate in fata de complicele lor, care conducea un taxi. In cateva clipe, au si demarat in tromba din fata magazinului. Pe DN1 insa, au fost filmati de radarul politiei, pentru depasirea vitezei. In timp ce se intocmea procesul verbal, dispeceratul i-a anuntat pe politisti despre un autotusrism dat in urmarire. Si, surpriza! Semnalmentele coincideau cu ale celor din masina oprita.

Atat femeia care a ascuns banii, cat si soferul au fost retinuti si urmeaza sa fie prezentati Parchetului, cu propunere de arestare preventiva.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu