marime text:

Hoti prinsi cu focuri de arma, dupa ce au furat 20.000 de lei dintr-un apartament din Capitala!

S-au tras focuri de arma chiar langa Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, sambata dimineata. Politistii au folosit armamentul ca sa-i imobilizeze pe trei indivizi care tocmai dadusera o spargere intr-un bloc.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Suspectii au actionat la pont, cand proprietarul apartamentului pe care l-au golit era plecat intr-un club, la distractie.  

Politistii aveau informatii ca cei trei suspecti au plecat dintr-o locuinta cu buzunarele pline cu aproximativ 20.000 de lei. Plus alte lucruri valoroase.  

Unul dintre suspecti a luat cu el inclusiv butucul de la usa pe care au spart-o, o dovada care il va incrimina incontestabil in fata instantei.

Politistii au actionat imediat dupa ce suspectii au dat o spargere la etajul 6, intr-un bloc de pe soseaua Stefan cel Mare. Cei trei indivizi au vrut sa fuga, asa ca agentii au tras patru focuri de avertisment in aer si i-au imobilizat.

Cei trei suspecti erau filati de cateva luni de politistii Sectorului 4, care spun ca aceasta grupare este suspectata de zeci de spargeri. In general, actionau numai in locuri in care stiau ca proprietarii au banii in casa sau bunuri pretioase.

Gruparea era condusa de Catalin Buzoianu, care ii dadea ordine inclusiv fratelui sau,  Adrian.

Politistii va recomanda sa nu discutati niciodata cu alte persoane decat cele foarte apropiate despre bunurile pe care le aveti in casa sau despre programul familiei. Si, foarte important, sa nu pastrati in casa sume mari!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu