marime text:

Hoti loviti de ghinion - au spart o casa nelocuita, dar au fost dati de gol de vecinii vigilenti

Planul de acasa nu se potriveste intotdeauna la locul vizat. Le-au demonstrat-o politistii din Pitesti unor tineri care au incercat sa jefuiasaca o locuinta. In apartament nu locuia nimeni, iar cei doi au venit pregatiti pentru actiune.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Incidentul a avut loc in cartierul Trivale din Pitesti. Doi tineri de 19 si 21 de ani stiau probabil ca in apartament nu locuieste nimeni. Au asteptat sa se faca noapte si au trecut la actiune. Si-au pus manusile, glugile pe cap si au intrat in casa. Din pacate pentru ei, vecinii proprietarilor le-au urmarit toate miscarile.
 
In doar cateva minute politistii i-au luat prin surprindere. Proprietarii, care locuiesc in alta zona a orasului, au fost si ei chemati de urgenta.
 
Cei doi tineri sunt suspectati si de alte furturi. Politistii spun ca preferau locuintele de la parter, unde era mai usor de intrat.
 
Fortau geamurile de la balcon cu o ranga si apoi luat obiecte usor de transportat: bijuterii, bani, lucruri marunte, dar de valoare. Marfa o transportau cu un taxi ce avea licenta expirata. Acum sunt in arestul politiei si risca pana la 15 ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu