marime text:

Hoti fara frica de Dumnezeu! Au furat clopotul de la biserica, ca sa faca din el cazan de rachiu

E o liniste ca de mormant intr-o comuna din Dambovita, unde hotilor nu le-a fost frica sa dea lovitura nici macar in casa lui Dumnezeu. Au furat dintr-o biserica monument istoric clopotul care de 300 de ani vestea sarbatori si inmormantari ori alunga norii de grindina.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Enoriasii si preotul se roaga de-atunci fara incetare ca spargatorii sa nu scape nepedepsiti. Politistii insa nu le-au dat inca de urma si nici nu cred ca vor mai gasi clopotul intreg: cel mai probabil a ajuns alambic pentru rachiu, cine stie prin ce colt al tarii.

Enoriasii din Patroaia Vale sunt tare necajiti. Preotul le-a dat de veste ca oamenii fara frica de Dumnezeu le-au furat unul din cele doua clopote.

Localnicii au inteles rapid cum au dat hotii lovitura la biserica. Un caine pe care l-au lasat noaptea in mijlocul satului a starnit o harmalaie care i-a atras pe toti cei ce nu dormeau la ora aceea. Asa au putut fura nestingheriti clopotul greu de peste o jumatate de tona.

Lipsiti de clopot, preotul si dascalul localitatii incearca sa se descurce cu toaca.

Au fost cel putin doi hoti, cred anchetatorii. Cel mai probabil au furat clopotul ca sa-l topeasca si sa faca din el cazane pentru fabricarea alcoolului.


 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu