marime text:

Hoti de masini, prinsi in flagrant in Capitala. Furau la comanda si plecau cu escorta!

Trei hoti de masini din Bucuresti au operat joi seara la scena deschisa, in fata unui juriu care nu i-a scapat o clipa din ochi. Politistii de la Furturi Auto erau pe urmele lor de doua zile, gata sa le dea o nota numai buna pentru admiterea in arest.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Degeaba s-au straduit suspectii sa iasa rapid din culise: dupa o cursa scurta, agentii i-au poftit sa mearga cu masina lor. desigur, la audieri!

Unul dintre hoti e un vechi cunoscut al politistilor. Iar slabiciunea pentru Dacii i-o stiu de atunci. Tot o Dacie furase si acum, dar, a recunoscut el, la comanda!

Leo, asa e cunoscut prin sectorul 5 al Capitalei, este si el un veteran in domeniu. Cand nu fura el insusi, ii pune pe altii sa o faca si impreuna modifica apoi seriile la masini. Daca nu le pot vinde nici asa, se multumesc cu banii de pe piese. Pentru lovitura de joi seara luasera cu ei un ajutor.

Planul a fost bine pus la punct, sustin politistii. In timp ce unul dintre suspecti conducea masina furata, ceilalti doi mergeau cu un alt autoturism in fata, sa verifice daca drumul e liber.

Masina furata a ajuns tot joi seara inapoi la proprietar, care o are de un deceniu.

Dupa audieri, cei trei indivizi vor fi dusi in fata judecatorului, cu propunerea de arestare preventiva.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuLula (2013-12-28 01:16:42)
Sai **** **** lu fisu lu lula bagamias **** in morti tai si in toata familia ta !!
raspunde »
mihaela (2012-04-13 16:48:53)
sa imi bag **** in gura ta lula ****** morti mati acum de sarbatori ca geaca ti a dato la peco ca i a fost mila de tine leonard ca erai vai morti tai si iti era frig si sa imi bag **** in reportaju asta ca habar nu aveti de voi ca leo nu stie sa fure,aia doi au 37,38 de ani si ii punea un pusti de 23 da ani sa fure unde traim frate in jungla sau suntem prea inculti. la puscarie sa dus doar pustiu.sa imi bag....in cine a dat legea penala de incultiin uniune nu mai sunt legile astea
raspunde »
abdulika (2011-06-01 07:17:17)
ba fratilor toti faceam la fel daca nu aveam ce sa mancam poate are si copii:((
raspunde »
krank (2011-05-14 13:53:00)
foarte bine au facut! sa fure toate wc-urile de dacii! priveste ce proprietare are! exemplare ca el fac ambuteiaje in trafic!
raspunde »
co (2011-05-13 18:26:06)
pentru marian : sa le dea drumul dupa un bloc in cadere libera
raspunde »
marian (2011-05-13 14:55:28)
da-le Domne drumu ca le-a fost foame de au furat din cauza neajunsurilor
raspunde »
cristi (2011-05-13 14:01:10)
ati observat ceva???duba de politie cu faruri xenoane..:)):)):)):)9
raspunde »