marime text:

Hoti de cabluri telefonice, prinsi de un politist in concediu!

Doi hoti de cablu de telefonie au fost prinsi de un politist hunedorean care se afla in vacanta, omul legii surprinzadu-i pe barbati dupa ce doborasera stalpul de sustinere a cablurilor.
Hoti de cabluri telefonice, prinsi de un politist in concediu!

Sambata, in jurul orei 22.55, Politia Municipiului Hunedoara a fost sesizata telefonic de catre un politist din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Politiei Municipiului Hunedoara, despre faptul ca, in perimetrul Zonei de Agrement Cincis, se afla doua persoane care sustrag cablu de telefonie de pe un stalp, informeaza Politia Romana.

Politistul, in varsta de 31 de ani, care se afla in concediul legal de odihna, in timp ce se deplasa cu autoturismul proprietate personala pe DJ 687 D, spre Zona de Agrement Cincis, a constatat ca drumul era blocat de un stalp din lemn de sustinere a cablurilor telefonice.

Politistul a coborat din autoturism si a observat in zona stalpului doi barbati persoane, ce purtau pe cap lanterne tip miner. El i-a intrebat care este motivul prezentei lor in acel loc. Cei doi s-au indreptat spre politist fara sa-i raspunda, cu intentia de a-l ataca.

In momentul in care suspectii au ajuns in fata politistului, acesta a strigat: "Politia, stati!", insa a fost atacat de unul dintre barbati, care l-a prins de brat. Politistul a ripostat, reusind imobilizarea agresorului, moment in care celalalt barbat de fugit.

In scurt timp, la fata locului s-au deplasat politisti ai Postului de Politie Teliucu Inferior, Judetul Hunedoara, care i-au identificat pe cei doi suspecti.

Cei doi, Alin A., de 20 de ani si Eugen L., de 33 de ani, ambii din Hunedoara, sunt cercetati, in stare de libertate, pentru furt calificat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu