marime text:

Hoti cu ghinion: cu picioarele rupte, dar si cu politia pe cap! Au avut accident cu masina furata

Trei hoti ghinionisti, care si-au incercat marti noapte norocul cu o Dacie batrana, au ajuns pe paturi de spital. Totul dupa ce politistii din Voluntari au depistat in trafic masina furata si i-au urmarit. Dupa o cursa nebuna, baietii s-au oprit intr-un stalp.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dupa o urmarire nebuneasca pe strazile din Voluntari, hotii s-au oprit cu viteza intr-un stalp de iluminat. In scurt timp echipele de prim-ajutor au inceput sa lupte pentru viata lor. Soferul era incarcerat si grav ranit.

Baietii ar fi furat masina in jurul orei 23.00 din sectorul doi al Capitalei. In scurt timp proprietarul a sesizat politia, iar furtul a fost anuntat prin statie. Politistii din Voluntari au observat masina in trafic si i-au cerut soferului sa opreasca. Atunci s-a dat startul urmaririi.

Inainte sa se opreasca in stalp, soferul a pierdut controlul volanului si a lovit doua masini parcate de-o parte si de cealalta a strazii. Ambele ale aceluiasi proprietar, care nu le avea asigurate.

Cei trei hoti au fost transportati la spital, insa vor avea de dat socoteala politistilor de-ndata ce starea lor se va imbunatati. Toti trei sunt cunoscuti de catre oamenii legii, dupa ce au mai fost acuzati de furturi auto si in trecut.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu