marime text:

Hoti cu ghinion - au avut in mana un seif cu 250.000, dar n-au putut sa-l deschida

Camerele de supraveghere montate intr-un magazin din Medias au surprins trei hoti care s-au chinuit sa sparga seiful in care erau 250.000 de lei. Dupa ce au taiat cu flexul un perete ca sa ajunga la casa de bani, n-au reusit sa o deschida si asta i-a infuriat teribil.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Si-au descarcat nervii pe tot ce au gasit in incapere si au plecat intr-un final cu o prada mai mica. 

Cei trei barbati au intrat in magazin dupa ce au spart un geam si au patruns in zona de birouri unde se afla casa de bani.

Pentru ca aceasta era securizata de niste usi metalice hotii au taiat cu flexul peretele de rigips al unei camere alaturate. Dupa ce au ajuns la seiful plin cu bani au avut surpriza neplacuta sa constate ca nu-l pot deschide.

S-au enervat si au inceput sa-l loveasca cu picioarele si sa arunce prin camera cu diverse obiecte. Au plecat apoi cu un laptop si tigari in valoare de 3.000 de lei iar politia ii cauta si la aceasta ora.

Oamenii legii merg si pe varianta unui pont din interior, avand in vedere ca hotii pareau sa stie exact ca in seif se afla o importanta suma de bani.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu